Hungarian Challenge: II. Budapest - Baja

2010. május 12. - 00:09

Akik figyelemmel kísérik oldalunk eseménynaptárát, azok tudják hogy hétvégén ismét versenyezni megyünk. Az idei Hungarian Challenge sorozat második futamán a feladat, hogy megtartsuk a jelenlegi bajnoksági első helyünket. Igyekezni fogunk, mint mindig! :) Ezen a versenyen is mint már idén megszokhattátok csapatunkat kiegészíti Zsófi, és idén először Gabi is velünk tart. Mindketten gyakorlott pontkeresők, szóval az esélyeink jók. Ha marad az esős időjárás akkor lassabban lehet haladni így sokat fog számítani, hogy milyen gyorsan lesznek meg a pontok.

Lássuk a hétvégi időtervet:

szombaton reggel 8 órától van adminisztráció a Kőkaland Élményparkban (térkép)
9 órától indul a rajt - gondolom a szokásos érkezési sorrend szerint - egy időmérős speciál szakasszal

a szombati szintidő 11 óra, a táv kb. 310km (na ezt majd meglátjuk, a múltkor mi spóroltunk a távon :) )

a cél a Dombóvár melletti Dombóvár-Gunaras nevű nyaraló és fürdőhely-en található Gunarasi Apartmanpark és Kemping (térkép) lesz, este vacsi majd itt lesz az esti szállásunk is. (Hotel Quechua)

vasárnap reggel 8-kor indulunk ugyaninnen

a vasárnapi szintidő 5 óra, a táv kb. 180 km lesz

a cél Baja, a Petőfi szigeten található Ifjúsági Szálló és kemping (térkép)

Természetesen most is működni fog a saját nyomkövető rendszerünk, és reméljük majd ismét sokan szurkoltok nekünk a hétvégén. Akinek van kedve, ideje, lehetősége, az jöjjön ki a szombat reggeli rajtra, vagy látogasson meg minket a szombat esti táborban!


 

Lustee 2 komment

Kommentek

Gabibaby - 2010. május 12. - 14:32
Már nagyon nagyon várom... :)))

lutoka - 2010. május 16. - 15:04
Remélem sikerült megtartani az előnyt. Lassan ladikokkal kell megrendezni a versenyt. HAJRÁ SNICKERS! HAJRÁ LÁNYOK, HAJRÁ FIUK!



A kommenteléshez be kell jelentkezned!