Hungarian Challenge, 2. futam: Budapest - Baja

2010. május 14. - 23:00

Kedves Emberek, ahogy Lusti barátom már beharangozta a hétvégén tehát verseny! Tessék nekünk nagyon drukkolni! A sorozat idei első futamát megnyertük, a célunk ezúttal is a győzelem, igyekezni nagyon fogunk az bizonyos! :) Reméljük az időjárás nem lesz annyira kegyetlen mint amennyire azt ígérik és reméljük a lányok is a legjobb pontszimatoló orrukat hozzák magukkal holnap, és ha így lesz semmi nem állíthat meg bennünket! :)

Figyeljétek az online nyomkövetést, ha van kedvetek buzdítsatok minket SMS-ekkel, de a lényeg, hogy szorítsatok értünk! Ha lesz térerő próbálok majd jelentkezni szombat este!

Hajrá mi! :)

norbee 2 komment

Kommentek

Wandering - 2010. május 16. - 08:34
Norbi nemrég küldött SMS-t! Szóval hatalmas az eső, egyfolytában esik, iszonyú sártenger van mindenhol. Tegnap a végén már nem is tudtak lemenni az aszfaltról. Egész éjjel esett. A tegnapi eredmények alapján 19 ponttal vezetnek, Zolikáék a második helyen állnak. Azt mondja, nagyon gáz lesz a mai nap, de mindent megtesznek, hogy tartsák az előnyüket! Hajrá Snickers Team, kitartás, veletek vagyunk!

bubu001 - 2010. május 16. - 11:05
Sok sikert hozzá, remélem nem ragadnak be a sárba.



A kommenteléshez be kell jelentkezned!