MKB Tata - első nap, második hely

2010. május 30. - 00:22

Volt itt némi fennakadás miután az előzetes eredményeket kihirdették, mondhatjuk, hogy a csapatok közül senki se volt megelégedve a látottakkal... Ha csak a saját pontjainkat vesszük, mi 350 ponttal számoltunk többet magunknak mint amit kaptunk. Végül ebből 110 pontot sikerült jóvá írnunk, így jelenleg 50 pont lemaradással állunk a második helyen Bencéék mögött, utánunk harmadik helyen a To-Ma Team, tőlünk 200 ponttal lemaradva.

Sajnos előjöttek azok a gyermekbetegségek amik egy hónapja Sümegen nem jelentkeztek: a tökéletesnek hitt szervezés azért szenved még hiányosságokat. A részletekről majd máskor, a lényeg, hogy nem egyértelműek a feladatok és a safe-track által elfogadott offorad speciál szakaszok kiértékelése is hagy némi kívánnivalót maga után... (ezen speciel 150 pontot és másfél órát vesztett a mezőny azon része aki ott volt, azokkal szemben akik nem jártak arra).

Lényeg a lényeg, második helyen a csapatunk, holnap reggel 8:30-kor rajtolunk tovább, hogy a 6 órás szintidő alatt a lehető legtöbb feladat megoldása után megérkezhessünk a célba, Bokod városába.

Szorítsatok holnap is!

norbee 2 komment

Kommentek

norbee - 2010. május 30. - 00:25
...ésmostpedig visszacsatlakozom a többiekhez akik a vadludakkal együtt tanulmányozzák a sör és a whiskey kölcsönös hatásait... :)

Roxi - 2010. május 30. - 12:34
Egymással, vagy Veletek kölcsönös 6ásait? :P



A kommenteléshez be kell jelentkezned!