MKB Túrkeve - 2. nap

2010. július 11. - 16:09

Kedves Mindenki! A mai napunk is szuperül tellt, nagyon nagyon jól éreztük magunkat ismét! Sikerült szintidőre beérnünk és ma is hoztuk a tervezett utat, kis módosítással ugyan, de ez nem is biztos, hogy hátrányára válik., hiszen elég sokmindent megcsináltunk így is... Nem tudjuk a többiek hogyan teljesítettek, de nekünk már így is megérte! :) Bízunk benne, hogy sikerül megőriznünk a második helyünket!

A mai nap egyik gyöngyszeme: hány disznó van a telepen?

Egy jó nagy telepet kell elképzelni körbe magas kerítéssel, a disznók egy csoportban hűsölnek a fák között a telep másik oldalán, lehetetlen megszámolni őket... Nem messze egy paraszt bácsi csak annyit válaszolt kérdésünkre, hogy "mög köll ötötni őket, oszt odagyünnek"! Hát jó, megtaláltuk az etetőt, beszórtuk a takarmányt, persze a disznókat mindez nem annyira érdekelte... nohát akkor kocsival át a túloldalra, persze gyalog lehet csak bevágni a kerítéshez, Lustiék ottmaradtak én visszamentem a takarmányoshoz. Ott is meg lehetett volna őket számolni ha nem félnek annyira tőlünk... A félelmüket azonban felülírta az éhségük és amikor én átértem és újra szórni kezdtem a kukoricát Lustiék elkeztek hangoskodni odaát és lőn, a desznyók már szaladtak is felém, és látva az eledelt már korántsem tűntem annyira félelmetesnek... És amikor esznek a közelemben már prímán meg lehet őket számolni... :)

Ilyen és ehhez hasonló nyalánkságok tarkították a napunkat, nagyon élveztük! Sütött a nap mi meg rohantunk a pusztában ezerrel pontról pontra, hogy minél több feladatot elérhessünk.

Eredmény kb egy óra múlva aztán iszkiri haza a VB döntőre. Jelentkezünk ha már tudunk valamit!

norbee 0 komment

Kommentek

Eddig még senki nem szólt hozzá.

A kommenteléshez be kell jelentkezned!