MKB Mezőhegyes - a hétvégén újra versenyben!

2010. szeptember 3. - 18:12

Minden jel arra utal, hogy itt az ősz és hogy vége a nyári szünetnek. Nálunk sincs ez másképpen. Az elmúlt másfél hónapban nem nagyon jelentkeztünk, mi is éltük a kis életünket amíg a kalandrally a nyáriszünetét töltötte.

Ennek azonban holnap reggel vége szakad, a hétvégén kerül ugyanis megrendezésre a Magyar Kalandrally Bajnokság negyedik fordulója Mezőhegyesen. Mi már éppen az M5-ös autópályán "száguldunk" a holnapi rajt helyszíne felé. Ami a terveinket illeti, szeretnénk megőrizni az összetett második helyezésünket, ehhez a hétvégén jó lenne ismét a dobogón végezni. Ha a statisztikákat vesszük alapul ez még lehetséges is, hiszen az előző három fordulóban minden alkalommal a harmadik helyet szereztük meg. De mivel nem a statisztikán múlik, mi ismét igyekezni fogunk, hogy a tőlünk telhető legjobb teljesítményt nyújtsuk! :)

Ezúttal csak hárman vágunk neki a kalandnak, Gábor barátunk nem tart velünk, szóval a látványos fényképek valószínűleg most elmaradnak. Itt van viszont Zsófi, akiben mint mindig, töretlen a lelkesedés.

Szorítsatok nekünk!

norbee 0 komment

Kommentek

Eddig még senki nem szólt hozzá.

A kommenteléshez be kell jelentkezned!