Hungarian Challenge versenyhírek, nézni valók

2010. június 28. - 22:06

Sziasztok! 

Tegnap azt írtam, hogy nincsenek híreink mostanában, aztán tessék, erre kaptunk ma egy hírlevelet a Hungarian Challenge szervezőitől.

Egyrészt kaptunk egy kiadós listát, hogy mit gyűjtsünk a borsodi árvízkárosultaknak, amit nem is kell nekünk a célba juttatni, mert a fuvarra is van felajánlás. (megj.: ennyi erővel mehetnénk Bázakerettyére is, csak úgy mondom :) ) A listát nem másolom ide, akit érdekel és szeretne ezen az úton segíteni, az a hungarianchallenge.hu oldalon megtalálja a tudnivalókat.

Számunkra sokkal érdekesebb infó, hogy a múltkor azt hittük idén elmarad a hagyományos Budapest - Makó verseny. Na ez csak részben igaz, ugyanis idén Bázakerettye - Makó verseny kerül megrendezésre. Elég érdekes elképzelés, de tény hogy Bázakerettyén is tudunk termálfürdőzni, és még a makói hagymafesztiválon is bulizhatunk! :) Mondjuk tény hogy így már pénteken mehetünk le Bázakerettyére, hogy szombat reggel onnan indulhassunk. (igen, nekem semmi sem jó! :) )

Tehát az időpont szeptember 10-11., Bázakerettye - Makó.

Ez az év ilyen, soha nem tudhatjuk hogy mikor melyik sorozat neve, futam időpontjai, helyszínei, vagy a futamok száma változik meg év közben. 

Aki lemaradt a felejthetetlen 2010-es Budapest - Bamako RTL Klub-os közvetítéseiről, az megnézheti őket Youtube csatornánkon. Minden nap külön videó, plusz egy hosszabb összefoglaló az egész versenyről. (sajnos a hang kicsit hibás)

Idő közben már műsoron van a Travel Channel-en is az idei Bamakos film, ami elsősorban a szépségkirálynőkről szól, de talán érdemes megnézni. 5 részben kerül vetítésre, az első már le is ment, de gyakran ismétlik. Bővebb infó a vetítés időpontjairól ITT. (Ha esetleg valaki megtenné és felvenné, megköszönném, sajnos nincs Travel Channel-em.)

Lustee 0 komment

Kommentek

Eddig még senki nem szólt hozzá.

A kommenteléshez be kell jelentkezned!