Hamarosan ismét Kalandrally

2010. május 23. - 19:38

Sziasztok!

Alig telt el egy hét pályafutásunk legnedvesebb versenye óta, még az autónkat is csak mostanra sikerült sártalanítani (úgy ahogy), de kevesebb mint egy hét múlva ismét rajthoz állunk. 

A múlt héten Zolikával (igen, az első helyezettel, aki nem tudná Ő egyébként barátunk és autónk szerelője is egyben) csütörtökön tartottunk egy nagymosást. Kívülről amennyire lehet lemostuk az autókat, igyekeztük elmosni a kellékeket is, ugyanis lapátok, kötlek, gumiszőnyegek mind álltak a sárban. Még szerszámok is sárosak voltak amiket használtunk. Arról nem is beszélve, hogy amikor szerdán kinyitottam a kocsit elég durva párás mocsárszag csapott meg. Sajnos ez annak köszönhető hogy szerdáig a rossz idő miatt neki sem tudtunk állni a takarításnak, a szellőztetésnek meg pláne nem. Szóval kívülről úgy ahogy tiszta lett, a belső takarítást pedig ma délután ejtettük meg Zsófival, az elötte-utána összehasonlításnál a különbség szembetűnő! :) Nem olyan mint az új, de a célt elértük: nem attól leszünk koszosak, hogy beülünk a kocsiba.

Ahogy írtam az elején - és a naptárban is látható - nemsokára ismét versenyünk lesz. Az általunk nagyon kedvelt Magyar Kalandrally Bajnokság idei második futama kerül megrendezésre Tatán és környékén. Csonka csapatunk úgy tervezi, hogy már pénteken délután elindul a helyszínre, hogy este már nyugodtan fogyaszthassunk egy-két sört, és másnap reggel se kelljen túl korán kelnünk. Azért írtam hogy csonka csapatunk, mert Norbi csak szombat reggel csatlakozik hozzánk, de a létszám ettől függetlenül meglesz, mert Zsófin kívül velünk tart Gábor is, aki megint a fotós szerepét tölti be és Gabi pedig pénteki és szombati "buli felelősünk" lesz. :)

Igyekszünk majd a legjobb formánkat hozni, és természetesen most is az első helyre hajtunk. Az elmúlt két futamon mindig közbejött valami probléma, ami meghiusította a tervünket. A sümegi MKB versenyen első nap a kormány tolórúd görbült el, ami miatt egy csomó időt vesztettünk, vasárnap meg sarat dagasztattunk. A mostani hétvégén meg ismét a sár "áldozatai" lettünk. Persze ezek mind a játék részei, nem lehet mindig szerencsénk, a problémákat meg ott és akkor kell gyorsan és jól megoldani.

Hamarosan jelentkezünk még a hétvége részleteivel. Ha valakinek van kedve meglátogatni minket a hétvégén, szívesen látjuk! :)

Ha minden igaz, a hétvégéről rengeteg fotó és mozgókép anyag fog készülni, részben Gábor barátunk feladata ez, másrészt Borsa Miki jóvoltából ismét lesz nálunk GoPro kamera, így érdekes szemszögekből fogjuk rögzíteni az Offroad Speciál feladatokat.

Ui.: Ma elhoztam a Mikitől azokat a felvételeket amiket még az első idei versenyen rögzítettünk a tőle kölcsön kapott GoPro kamerával, ezekből majd szeretnénk valami rövid összeállítást készíteni. Zsófi is megdobott még pár Bamako alatt készített fotóval, ezeket is fel fogjuk rakni az oldalra.

Lustee 0 komment

Kommentek

Eddig még senki nem szólt hozzá.

A kommenteléshez be kell jelentkezned!