MKB Pusztavám - Beharangozó

2010. október 11. - 08:45

Kedves Barátaink!

Noha a Hungarian Challenge Lustiék dobogós szereplésével és az összetett első helyezéssel véget ért szeptemberben, az évad még tart egy kicsit, ugyanis a Magyar Kalandrally Bajnokság sorozatában még két versenyt rendeznek idén. Ebből az egyiket ennek a hétnek a végén Pusztavámon és környékén tartják.

A legutóbbi kalandrallyn Mezőhegyesen nagyon jól éreztük magunkat, bízunk benne, hogy ezúttal is olyan élményekben gazdag versenyt hoznak össze a szervezők mint akkor. Talán kicsit kevesebb gyorsasági szakasz esetén még esélyünk is lesz az élmezőnyben végezni, meglátjuk mennyire leszünk ügyesek, mindenesetre mindent megteszünk érte hiszen a cél még mindig az összetett második helyünk megőrzése, ami nem lesz könnyű, egyre jobban szorongat a konkurencia.

Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk és hasonlóan szép napos időnk lesz mint most hétvégén volt. Ha minden igaz ismét velünk tart Gábor úgyhogy számíthattok megannyi profi fényképre és sok videóra.

Jelentkezünk majd ha már több infónk lesz, egy biztos: a hétvégén verseny és számítunk mindenkire! :)

norbee 3 komment

Kommentek

Gabibaby - 2010. október 11. - 12:54
A rajt is Pusztavámon lesz?

bubu001 - 2010. október 11. - 21:30
hajrá uraim! remélem ismét büszkék leszünk rátok!

ha nem nyertek, akkor is!!! ;)

Lustee - 2010. október 12. - 21:01
Sziasztok!
Igen, a Kalandrally-knál már megszokott módon a rajt-köztes cél-cél egy helyen van, így ez is Pusztavámon lesz, illetve Pusztavám környékén fogunk versenyezni is. De ott is szívesen látjuk a szurkolókat, érdeklődőket! :)
Köszi Bubu, ha van kedvetek gyertek le drukkolni!



A kommenteléshez be kell jelentkezned!