A Magyar Kalandrally Bajnokság szervezőinek válasza a Snickers Team nyílt levelére

2010. július 12. - 12:28

Szia Lustee, 

Elnézéskéréssel tartozunk a hétvégén történtekért, előfordult sajnos az az eset, amikor a pokolba vezető utat jó szándékkal kövezték ki.

Az eredeti elképzelés szerint a sebesség zóna egy adott területre ill. útszakaszra vonatkozik pl. Sümeg teljes belterülete, helységtáblától helységtábláig vagy lakott területen kívül, szintén helységtáblától helységtábláig pl. Túrkeve és Mezőtúr között. Ezeken a szakaszokon a Garmin térképadatbázisában rögzített sebességzónákra hagyatkozik a rendszerünk, így ti is mi is ugyanabból az adatbázisból dolgozunk. Azokat az ideiglenes sebesség korlátozásokat, melyek pl. útfelbontás miatt lettek kijelölve, a Garmin adatbázisa nem tartalmazza, tehát mi sem szankcionáljuk. A mindenkori sebesség túllépés az egyes zónákon belül átlagolásra kerül, tehát Sümeg belterületére érkezve ha 50 helyett 70 km-es sebességgel haladtok, ezt a hibát korrigálni tudjátok a sebesség drasztikus csökkentésével a zóna végéig.

Mi sem vagyunk szentek, éppen ezért nem hiszünk abban, hogy a versenyzők nem hibázhatnak. A sebesség korlátozás betartásával célunk a baleset megelőzés, a kalandrally játékos, szórakoztató jellegének megőrzése, nem pedig a fölösleges fafejű, minden emberi értékrendet  nélkülöző szankcionálás.

Sajnos - saját hibánkból - ezen a hétvégén ez nem sikerült, nem megfelelően értékeltük ki a gyorshajtási adatokat, ezért tőletek is, és minden gyorshajtással szankcionált versenyzőtől elnézést kérünk.

Az eredmények újraértékelésén dolgozunk és a helyes beérkezési sorrendet legkésőbb július 14-én közzétesszük.

Mindig úgy állunk neki egy újabb forduló megszervezésének, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel próbáljunk tanulni mind mások, mind saját magunk hibáiból. A helyzetből adódó tanulságok levonása után még nagyobb erőforrásokat mozgósítunk majd a rendezvény tökéletes lebonyolítása érdekében.

Megértéseteket előre is köszönjük,

Pócsik László és a Sandlander csapata

(A tördelést és a kiemeléseket én csináltam, Lusti levelét az ezt megelőző bejegyzésben olvashatjátok. A levél és a válasz a Bamako fórumon jelent meg, az esetleges kommenteket is itt olvashatjátok: Bamako fórum ide vágó része. - norbee)

norbee 0 komment

Kommentek

Eddig még senki nem szólt hozzá.

A kommenteléshez be kell jelentkezned!