Itt az idő! Kalandrally, második forduló!

2010. május 28. - 22:50

Kedves Mindenki! A hétvégén tehát újra verseny, eljött végre az általunk oly szeretett kalandrally második fordulója. A múltkori hétvégét Sümegen és környékén nagyon a szívünkbe zártuk, igazi kalandozás volt: egy kis száguldozás, egy kis kemény offroadozás és egy kis bohóckodás (team spirit - talicskázás, faaprítás, szarlapátolás, kocsmában éneklés és társai...), egy percig se unatkoztunk! :)

Hasonló izgalmakat várunk ettől a hétvégétől is, reméljük ezúttal is nagyon jól fogjuk érezni magunkat! Ami az eredményeket illeti bizakodóak vagyunk, jelenleg ugye az összetett pontverseny harmadik helyén állunk (hisz legutóbb harmadikok lettünk, holtversenyben), a célunk feljebb kapaszkodni kicsit. Az idei évadban eddig 4 versenyünk volt, ebből a négy versenyből megszereztünk az első négy helyezés közül mindent... Jó lenne ezúttal nem ötödiknek célba érni! :) Hameg már ismételni kell valamelyiket, miért ne lehetne az első helyezést?! :)

Reméljük tehát, hogy jó helyen zárunk, de az szinte bizonyos hogy jól fogjuk magunkat érezni! A sikerhez azonban az is kell, hogy szorítsatok értünk!

Akinek van kedve az látogasson le hozzánk akár a szombati rajtra akár a szombati vagy vasárnapi befutóra, szombat este pedig akár egy jó sör mellett tudjuk elmesélni az élményeket! Nincs messze Tata!! ;)

Kövessetek minket figyelemmel online, nézhetitek a hivatalos követést is, ott elvileg látszik mindenki, de természetesen a saját műholdas rendszerünk is üzemelni fog. Ha lesz rá módom bejelentkezek párszor, de szombat este mindenképpen!

Kedvcsinálónak pedig olvasgassátok a sandlander beharangozóját (ide kattintva)!

Hajrá mi! :)

norbee 0 komment

Kommentek

Eddig még senki nem szólt hozzá.

A kommenteléshez be kell jelentkezned!