MKB Tata - időben a célban!

2010. május 29. - 19:28

Vegyes érzelmekkel ugyan, de hajszál pontosan a szintidőnk leteltekor célba értünk és ezzel sikeresen teljesítettük a mai napot! :)

Az érzelmek azért vegyesek, mert az előre jól kidolgozott taktikánkat az utolsó pillanatban a szervezőség hiányosságai miatt módosítanunk kellett és az alternatív megoldás végül nem hozott annyi pontot amennyit szerettünk volna. A megoldandó feladatok ugyanis úgy voltak elszórva a környéken, hogy nagyobb de egymástól jól elkülönülő csoportokat alkottak, így a dolgunk első körben főként az volt, hogy a feladatcsoportok bejárási sorrendjét eldöntsük. Volt egy nagyobb csoport a pálya déli részén ami hemzsegett a nagy értékű Team Spirit és Offroad Special feladatoktól viszont kicsit távolabb volt a többi csoporttól. Na mi elsőként ezt szerettük volna teljesíteni és csak utána indulni felfelé a többi feladat irányába. Az eligazításon azonban közölték (10 perccel a rajt előtt), hogy van ott két feladat (egy TS és egy OS) ahol még nincsen ember és várhatóan csak délután 4 felé lesz... addig tehát nem megoldható a feladat, odamenni sincs értelme. Igen ám, de a szintidőnk 6-kor lejárt, szóval a 4 óra elég neccesnek tűnt már akkor is. Újratervezés.

Más irányba indultunk hát, az új terv szerint összeszedtük a pálya baloldalán található pontokat, majd így felérve a legfelső részre, onnan indultunk lefelé. Nem tudom, hogy mi csináltunk-e valamit rosszul, de szinte végig aszfalton autóztunk, kivéve persze az Offroad Special feladatokat, ahol a múltkorinál sokkal keményebb terep kihívások vártak ránk. Ezeket ugyan sikeresen teljesítettük, de ahogy múltak az órák egyre biztosabban éreztük, hogy a végén már nem lesz időnk lemenni a lenti csoportért, ahol ugye jónéhány TS és OS áldozatul esett így.

Végül a biztos célbaérést választottuk, de szerencsére volt még Tatán és Vértesszőlős környékén is elegendő begyűjtenivaló, így úgy érhettünk be a célba hajszál pontosan 7 óra autózás után, hogy nem éreztük azt, hogy nem tettünk meg mindent...

Kicsit talán taktikázhattunk volna jobban is az elején, de nem tudjuk az mire lett volna elég mindenesetre bizakodóak vagyunk mert a pálya és a körülmények mindenkinek ugyanazok voltak. Az bántó csak, hogy lent sok nagy értékű pont maradt ki, de azon kevesek akik arra jártak azt mesélték, hogy nagyon nagy sár volt arra szóval nem biztos hogy megérte...

Elméletileg 9 felé lesz eredmény, jelentkezem ha már tudjuk mennyi az annyi! :)

norbee 0 komment

Kommentek

Eddig még senki nem szólt hozzá.

A kommenteléshez be kell jelentkezned!